CONTACT mail iconphone iconwhatsapp icon

WalkYour.space

De ultieme Virtual Reality belevenis

Wij bieden de mogelijkheid om alvast vrij rond te lopen in een nieuwe woning of nieuw kantoor.

“Heel indrukwekkend om het te ervaren, zien en voelen. Dat je ervaart hoe daglicht binnenkomt. Dat je kan zien welke materialen je toegepast hebt, dat je kan zien hoe de combinatie van materialen werken. En dat allemaal in Virtual Reality” Jasper Tonk (Mecanoo)

We bieden de unieke mogelijkheid om écht vrij rond te lopen in een nieuwe woning of nieuw kantoor. Met VR-bril, maar zonder draden en zonder controller. Hierdoor kunnen jullie op een oppervlak van honderden vierkante meters vrij lopen en is het mogelijk om het hele gebouw op deze manier te bekijken.

Tijdens het lopen zien jullie elkaar, dus een toelichting of uitleg geven gaat heel gemakkelijk. Je botst bovendien niet tegen elkaar op. Open deuren, bekijk een andere vloer of kies een andere keuken. Een levensechte ervaring: van lichtinval tot vogelgeluiden in de tuin.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je als één van de eerste in Nederland jouw vastgoedproject op deze unieke manier presenteren? Walk your space kan in een speciale ruimte worden gedaan of op jouw eigen locatie.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor WalkYour.space
  • Met VR-bril, maar zonder draden
  • Loop met elkaar rond in jouw nieuwe vastgoedproject zonder controller
  • Pas het ontwerp aan en geef uitleg terwijl je rondloopt.
  • Levensecht: beleef de ruimte en ervaar hoe het licht binnenvalt.
  • Mogelijk in grote ruimtes (denk aan honderden vierkante meters)