CONTACT mail iconphone iconwhatsapp icon

Werkwijze

zo werken wij samen

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk
We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk, daarom communiceren we tijdens een project door middel van onze reviewtool. Hier kunnen we previews in een beschermde omgeving overzichtelijk met jou en eventuele andere partijen delen. Je kunt direct feedback in deze tool geven. Zo kunnen we efficiënt met elkaar werken en blijven vorige versies zichtbaar zodat deze met de nieuwe versie vergeleken kunnen worden. Benieuwd hoe wij werken? Dit is ons stappenplan.STAP 1 Afstemming & voorbereiding

Als eerste lever je ons de benodigde tekeningen, 3D-modellen en gebruikte materialen aan. Hierbij geldt natuurlijk: hoe vollediger de informatie, des te sneller en efficiënter we te werk k unnen gaan. We nemen de informatie samen door en bespreken de ambities van het project en hoe we die op een goede manier bij de doelgroep kunnen laten aansluiten. We vinden het vooral belangrijk welk verhaal we met de impressie willen vertellen en aan wie. Zo werken we samen naar overtuigende artist impressions toe.

STAP 2 Standpunten bepalen

Vervolgens gaan we aan de slag met het 3D-model van het project.
Wanneer dit model is uitgewerkt en van de juiste materialen is voorzien, bepalen we samen de juiste standpunten en de belichting. Denk aan de juiste hoek waardoor het ontwerp het beste tot z’n recht komt en de juiste sfeer om het project tot leven te laten komen. Feedback en suggesties kunnen gegeven worden via onze reviewtool.

STAP 3 Storytelling

In deze stap begint het vertellen van het verhaal; we laten de ruimtes tot leven komen. Dit verhaal stemmen we af op de doelgroep. We creëren sfeer door middel van de juiste inrichting, aankleding, belichting en nabewerking. Ook hierop kan natuurlijk via de reviewtool feedback gegeven worden.

STAP 4 Eindresultaat

Dit is het moment waar we naartoe hebben gewerkt: een sfeervolle en overtuigende artist impression! Wanneer je helemaal akkoord bent, versturen we de beelden in gewenst formaat naar je toe zodat je zo snel mogelijk verder kunt met het het (verkoop)traject.


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!